ONTSPANNING

- Zwangerschapsmassage op warmwaterkussen

De zwangerschap is een erg mooie en bijzondere periode. Tijdens deze periode gieren de hormonen door het lichaam waardoor er allerlei veranderingen in het lichaam plaatsvinden. Het is dan ook erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Uit onderzoek is gebleken dat een zwangerschapsmassage een positief effect heeft op beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de zwangerschap wanneer de zwangere vrouw regelmatig gemasseerd wordt. Door de behandeling worden nek/schouderklachten, rugklachten, problemen in het bekkengebied, vermoeide benen en verkrampte kuiten verlicht.

Tijdens de massage ligt de zwangere vrouw op de rug op een warmwaterkussen. Het kussen wordt gevuld met warm water van ongeveer 40 graden. Al snel zullen spieren zich ontspannen, komt uzelf tot rust en zal uw baby hier zeker de voordelen van ondervinden. De massage mag toegepast worden vanaf de 4e maand van de zwangerschap tot aan het einde van de zwangerschap. Zelfs na de bevalling tijdens het ‘uitzwangeren’ kan deze massage nog steeds zeer aangenaam zijn.

Niet alleen is deze massage geschikt voor zwangere vrouwen, ook is het een zeer aangename massage voor mensen die moeilijk tot niet op de buik kunnen liggen. De warmte van het kussen maakt het al snel aangenaam.

- Wellness arrangement

Even geen zin in een stevige massage maar verlangt u juist naar ontspanning?

Dan is dit de massage die u zoekt!

We beginnen de behandeling met een scrub van de rug. Vervolgens zetten we de behandeling voort met een ontspannende massage van de rug, nek, schouders en achterzijde benen, gevolgd door een hoofdhuidmassage en wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke voetmassage.